ZDRAVILNA BESEDA

Bi radi naredili korak naprej v odnosu z Bogom? Bi se radi ob Svetem pismu soočili s svojimi izzivi, življenjskimi situacijami, žalovanjem, neodpuščanjem in odkrili zdravilno moč Božje besede? V skupinah, ki potekajo po župnijah, cerkvah in skupnostih po Sloveniji pa tudi preko spleta, boste poglobili svoj odnos do Boga in Svetega pisma, se preko Božje besede okrepili in našli novih moči za vaše vsakdanje življenje. Izkusili boste ozdravljenje, obnovitev odnosov in pomiritve z Bogom, s sabo in z vašimi bližnjimi. Na ta način boste pomagali v vašo družino in občestvo prinašati upanje in veselo novico ozdravljenja.

Bi se radi ob Svetem pismu soočili s svojimi izzivi, življenjskimi situacijami, žalovanjem, neodpuščanjem in odkrili zdravilno moč Božje besede? V skupinah, ki potekajo po župnijah, cerkvah in skupnostih po Sloveniji pa tudi preko spleta, boste poglobili svoj odnos do Boga in Svetega pisma, se preko Božje besede okrepili in našli novih moči za vaše vsakdanje življenje. Izkusili boste ozdravljenje, obnovitev odnosov in pomiritve z Bogom, s sabo in z vašimi bližnjimi. Na ta način boste pomagali v vašo družino in občestvo prinašati upanje in veselo novico ozdravljenja.

Skupine so namenjene vsem, ki preživljate najrazličnejše življenjske izzive in stiske. V njej boste našli varen prostor za pogovor, poslušanje, izražanje svojih občutij, bogatitev drug drugega. Ob Božji besedi boste izkusili moč Božjega usmiljenja, milosti in ozdravljenja, ki ga prinaša oseben odnos z Jezusom, ki je Živa Beseda. Program ni nadomestilo za psihoterapevtski proces ali psihiatrično zdravljenje, je pa močna in sočutna podpora na poti ozdravljenja.

Usposobljeni voditelji vas bodo spremljali in se z vami pogovarjali o spodaj naštetih temah:

  • Če nas Bog ljubi, zakaj potem trpimo?
  • Kako lahko pozdravimo naše srčne rane in travmatične izkušnje?
  • Ali se lahko Bogu pritožim v svoji stiski?
  • Kaj se dogaja, ko nekdo žaluje ali ločuje od koga, ki mu je bil drag?
  • Kako prinesti svojo bolečino h križu in izkusiti Kristusovo ljubezen?
  • Kako lahko odpustim drugemu?
  • Kako poskrbeti zase, medtem ko skrbimo za druge?
  • Bolečina in blagoslov iz roda v rod

Način dela: pogovori in premišljevanja ob odlomkih Svetega pisma ter naših izkušnjah, osebno razmišljanje in delo doma, molitev in možnost osebnega pogovora z voditelji.

Prijava in informacije: s. Slavka – 031 807 686

Prijazno vabljeni.

Naročnina na novice

Prejemajte najnovejše novice na svoj elektronski naslov